Equinors sikkerhetstrend per tredje kvartal 2021

20. oktober 2021 08:00 CEST | Sist endret 22. oktober 2021 16:57 CEST
Safety results

Trenden for alvorlige hendelser i Equinor viser en nedgang, men utviklingen for personskader er ikke forbedret per tredje kvartal.

– Vi jobber for Ă„ fĂ„ til en proaktiv sikkerhetskultur for Ă„ fĂ„ ned sannsynligheten for at alvorlige hendelser skal skje og redusere antall personskader. Ingen skal skade seg pĂ„ jobb for Equinor, sier konserndirektĂžr for sikkerhet, sikring og bĂŠrekraft, Jannicke Nilsson.

Tolv mÄneders alvorlig hendelsesfrekvens SIF (antall alvorlige hendelser per million arbeidstimer), er ved utgangen av september 0,4.

Tolv mÄneders TRIF (antall personskader med medisinsk behandling per million arbeidstimer) er pÄ samme tidspunkt 2,5.

Jannicke Nilsson, konserndirektĂžr for sikkerhet, sikring og bĂŠrekraft. (Foto: Ole JĂžrgen Bratland/Equinor ASA)

– NĂ„r vi ser pĂ„ frekvensen for personskader for de siste 12 mĂ„nedene er vi ikke fornĂžyd med utviklingen. Vi mĂ„ jobbe enda bedre for Ă„ snu trenden. Vi jobber derfor systematisk med Ă„ finne gjentakende bakenforliggende Ă„rsaker, og vi jobber godt sammen med leverandĂžrene vĂ„re for Ă„ skape en felles sikkerhetskultur, sier Nilsson.

De tolv siste mÄnedene er det registrert 11 olje- og gasslekkasjer.

– Vi ser alvorlig pĂ„ alle olje- og gasslekkasjer pĂ„ vĂ„re installasjoner, og fĂžlger opp hver enkelt hendelse for Ă„ sikre lĂŠring. Olje- og gasslekkasjer blir kvalifisert etter alvorlighetsgrad i forhold til utslippsmengde. Ingen av lekkasjene de siste 12 mĂ„nedene er klassifisert med den hĂžyeste alvorlighetsgraden, sier Nilsson.

Relaterte sider og nedlastinger