Skip to content

Inngår drivstoffavtale med Coop

desember 13, 2006, 07:30 CET

Coop og Statoil har inngått landets største drivstoffavtale. Avtalen innbærer at Coop-samvirkets over én million medlemmer får fast medlemsrabatt på Statoils servicestasjoner i Norge.

Avtalen trer i kraft i mai neste år. Samtidig videreføres Coops drivstoffavtale med Esso Norge, mens avtalen Coop i dag har med YX Energi (Hydro Texaco) opphører.

Det er to sterke varemerker og to godt synlige aktører innen detaljhandelen i Norge som nå har valgt å samarbeide. Avtalen innebærer faste medlemsrabatter på drivstoff på over 500 Statoil-stasjoner i Norge, samt rabatt for Coop-medlemmene på parafin og fyringsolje. Rabatten på drivstoff er på pumpepris.

For Statoil er dette en viktig avtale med et meget stort potensial.

- Dette er en gledens dag i Statoil og starten på en ny epoke for oss. Coop-avtalen er den største og viktigste avtalen på drivstoff i Norge. Vi takker for tilliten. Det er tøff konkurranse om drivstoffkundene, og vi skal gjøre vårt ytterste for at Coop-medlemmene skal velge Statoil fra mai neste år, sier administrerende direktør Dag Roger Rinde i Statoil Norge.

- Vi har inngått en meget god avtale med Statoil, og er stolte av å kunne tilby våre medlemmer et enda bedre tilbud enn før, sier administrerende direktør
Nils A. Steigedal i Coop NKL.

Avtalen innebærer også at Coops medlemmer vil kunne bruke sine medlems- og betalingskort på alle Statoils 1-2-3-automater, samt på bensinstasjonskjeden Best.

Coops formål er å gi nytte til sine eiere, medlemmene. I dag har Coop rundt 1.060.000 medlemmer over hele landet, og har dermed også landets mest suksessfulle kortprogram.

Partene ønsker ikke å kommentere innholdet i avtalen.

Kontaktinformasjon:
Knut Hansen, fungerende informasjonssjef Statoil Norge, tlf. +47 917 38 053