Skip to content

Pris for beste nettsted i Norge

april 17, 2008, 17:10 CEST

– Dette er rett og slett et imponerende nettsted. Sannsynligvis det beste nettstedet som noen gang har vært laget av en norsk virksomhet, sier Arve Stølann.

Juryens uttalelse:
Dette er et svært omfattende nettsted med ekstremt mye info som samtidig er godt og logisk oppbygd. Det hele fremstår som meget godt planlagt og gjennomført – helt ned til minste detalj.
Han er styreleder i Farmand Activum AS, som deler ut prisen, og har selv vært med i juryen.

StatoilHydro.com ble lansert 1. oktober 2007, samme dag som fusjonen mellom Statoil og Hydros olje- og gassdivisjon ble gjennomført.

Men arbeidet med nettstedet har vært et svært utviklingsprosjekt som begynte lenge før lanseringen.

Suksesshistorie fra fusjonen
– Dette er en fantastisk anerkjennelse for fusjons- og integrasjonsarbeidet vårt, sier Kjetil Undhjem.

Han og kollegene i Brand Management leder det strategiske arbeidet med nettstedet.

Bilde

Kjetil Undhjem              (Foto: Øyvind Hagen)

– StatoilHydro.com ble satt opp tidlig som fusjonsprosjekt, med folk fra både Hydro og Statoil. Resultat ble altså Norges beste nettside – det er en fantastisk fusjonshistorie, erklærer Undhjem.

StatoilHydro.com ble laget i et helt nytt teknologiverktøy, fikk redesignet utseende og struktur og ble fylt med nytt og fornyet innhold.

Stor informasjonsmengde
StatoilHydro.com inneholder flere tusen enkeltsider med nyheter og faktainformasjon og har besøkende fra hele verden.

Kongstanken for nettstedet er å skape en effektiv og dynamisk kommunikasjonskanal til brukerne, særlig gjennom god design og fokus på brukeropplevelse.

– Det er et nettsted som det er lett å finne fram på, og informasjonsmengden er imponerende stor. Det er et imponerende stykke arbeid som er gjort etter fusjonen. All ære til de som har laget dette, erklærer styreleder Stølann.

Farmandprisen for beste nettsted har vært utdelt siden 2006 og bygger på de samme grunnprinsippene som den tradisjonelle Farmandprisen.