Skip to main content

Vi skaffer energi til 170 millioner mennesker. Hver dag. 

Kan et olje- og gasselskap være en del av en bærekraftig energiframtid? Vi arbeider aktivt for å redusere klimautslippene, fremme karbonprising og skape fordeler for samfunn i hele verden. Vi har et mål om å være den mest karboneffektive olje- og gassprodusenten i verden.

Vi presenterte kvartalsresultatene våre torsdag 25. juli.

Nyheter

 • 15. august 2019

  Mariner i produksjon

  Equinor og partnerne kunngjør produksjonsstart på Mariner-feltet i britisk del av Nordsjøen. Feltet forventes å produsere mer enn 300 millioner fat olje de neste 30 årene.

  15. august 2019
 • 26. juli 2019

  Lite oljefunn på Utsirahøyden

  Equinor og partnerne Lundin og Spirit Energy har gjort et lite oljefunn i utvinningstillatelse PL 167 på Utsirahøyden i Nordsjøen.

  26. juli 2019

Kan gass egentlig være bra for miljøet?

Hver dag frakter rørledninger på havets bunn enorme mengder gass til Tyskland, Belgia, Frankrike og Storbritannia. Men hva er miljøkonsekvensene av å eksportere så mye fossil energi til Europa?

Energy perspectives 2019: Å vente med klimatiltak øker utfordringen.

Er dette Norges mest digitale arbeidsplass?

I løpet av de neste fem årene skal Maren og kollegene hennes bidra til å øke inntjeningen med over 15 milliarder kroner og redusere CO2-utslipp. Hvordan skal de klare det? 

Økt popularitet blant studentene

Photo from the Universum award

Equinor er kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren blant teknologistudentene i Norge for 23. gang på rad. Vi har også gjort store sprang på listene både blant økonomistudenter og de som studerer IT.

Olje. Gass. Vind. Sol. Verden trenger alt sammen.

I Equinor, endrer vi oss raskere enn noen gang. Vi går fra å være et olje- og gasselskap, til å bli et bredt energiselskap. Målet vårt er å finne balansen mellom de ulike energiformene, slik at vi sikrer samfunnet energien den trenger på en så bærekraftig og ansvarsfull måte som mulig. 

Aktuelle temaer

Her finner du oss i Norge

Norsk sokkel utgjør ryggraden i vår virksomhet, og hovedkontoret vårt ligger i Stavanger. Konsernfunksjonene er fordelt mellom Oslo og Stavanger. Her er våre adresser i Norge. 

*Alle fakta og tall er hentet fra vår siste årsrapport med mindre en annen kilde er oppgitt.