Vi forsyner 170 millioner mennesker med energi. Hver eneste dag. 

Equinor består av 21.000 engasjerte kolleger som forvandler naturressurser om til energi for mennesker og framskritt for samfunnet i mer enn 30 land. Vi er et bredt energiselskap som utvikler og utnytter de sterke synergiene mellom olje, gass, fornybar energi, karbonfangst og hydrogen.   

Vi presenterte resultatene for andre kvartal onsdag 28. juli:

Det grønne skiftet er i gang. Men går det fort nok?

I dag er to tredjedeler av Europas energisystem basert på fossile brennstoff. Skal verden klare å stoppe den globale oppvarmingen, må utslippene av CO2 drastisk ned – og det fort. Det grønne skiftet er i gang og innen 2030 planlegger vi at over 50 % av Equinor sine investeringer skal være i fornybar energi og lavkarbonløsninger.  

Vi bygger ut verdens største offshore vindpark: Dogger Bank i UK

Dogger Bank sprenger grensene for havvindmølleparker. Nå skal denne enorme sandbanken midt ute i havet mellom Norge og Storbritannia snart gi plass til verdens største vindpark til havs. Turbinene kommer til å levere strøm tilsvarende forbruket til hele fem millioner britiske hjem.

Et grønt taktskifte

En podkast om klima og energi

Hva skal til for å lykkes med det grønne skiftet? Og hvilken rolle spiller egentlig Equinor i den grønne omstillingen? Hør Marius Holm fra Zero, årets ledestjerne Silje Skjelsvik og Henriette Undrum fra Equinor diskutere nettopp dette. Episodene kan du høre her. 

Les mer om våre hydrogenprosjekter

Hydrogen vil være et viktig bidrag til energiovergangen. Equinor deltar i flere viktige hydrogenprosjekter. Les mer om våre satsninger her:

Equinor annonserer ambisjon om å bli et klimanøytralt selskap innen 2050.

CCS, wind turbine, platform illustration

Equinor annonserer nå en ambisjon om å bli et klimanøytralt energiselskap innen 2050. Ambisjonen omfatter utslipp fra produksjon og forbruk av energi. Den setter en klar strategisk retning for langsiktig verdiskaping i tråd med Paris-avtalen.

Her finner du oss i Norge

Hovedkontoret vårt ligger i Stavanger, mens konsernfunksjonene er fordelt mellom Oslo og Stavanger. Her er våre kontorlokasjoner og adresser i Norge. 

*Alle fakta og tall er hentet fra vår siste årsrapport med mindre en annen kilde er oppgitt.