Skip to main content

Johan Sverdrup er i produksjon. Men trenger verden virkelig et nytt oljefelt? 

Det enorme nye oljefeltet Johan Sverdrup begynte produksjon 5. oktober, og leverer allerede nå sin første olje til Mongstad. Vårt nyeste felt er en teknologisk bragd for alle involverte og en merkedag for norsk oljeindustri. Men trenger verden virkelig denne oljen?

Vi presenterer resultatet for 3. kvartal 24. oktober 

Nyheter

Noen mener vi bør slutte med olje. Hvorfor er da Johan Sverdrup så viktig?

«Selv om mange stiller spørsmål om bransjen vår i dag, er det en veldig viktig industri for Norge og resten av verden», sier Thea Broch, geolog i Equinor. «Det er viktig at den oljen som produseres, er så ren som mulig,» sier hun. Derfor har Johan Sverdrup stor betydning.

Dogger Bank: Et veiskille i Equinors havvindsatsninger

Verden trenger mer havvind for å oppnå globale klimamål. Nå skal vi bygge verdens største havvindpark, Dogger Bank, som vil produsere fornybar energi tilsvarende strømforbruket til hele 4,5 millioner britiske hjem. 

Vi har ledige stillinger i vår spennende satsning i forbybar energi. Søk her!

Aktuelle temaer

  • Australia

    Equinor har vært til stede i Australia siden 2012 og har to letelisenser i Australbukta i sør, samt én letelisens på Australias nordvestlige sokkel, utenfor kysten av Western Australia.

  • Bahamas

    I kjølvannet av orkanen Dorian har vi mobilisert ressurser så raskt som mulig for å håndtere og rense opp oljeutslippet på Bahamas

  • Hywind

    Equinor is the global leader in floating offshore wind, and Hywind is the world's leading floating offshore wind solution. Check out how Hywind was born, how it works and our ambitions for Hywind. Find information about other offshore wind projects, future projects and the market outlook for floating offshore wind.

Olje. Gass. Vind. Sol. Verden trenger alt sammen.

I Equinor, endrer vi oss raskere enn noen gang. Vi går fra å være et olje- og gasselskap, til å bli et bredt energiselskap. Målet vårt er å finne balansen mellom de ulike energiformene, slik at vi sikrer samfunnet energien den trenger på en så bærekraftig og ansvarsfull måte som mulig. 

Bjarte Johansen utvikler maskinlæring i Equinor. Kan kunstig intelligens redde ekte liv?

Mengder av viktig kunnskap ligger i våre datasystemer, men om ikke rett person får den til rett tid, kan ulykker skje. Derfor utvikler Bjarte Johansen løsninger basert på kunstig intelligens. 

Økt popularitet blant studentene

Photo from the Universum award

Equinor er kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren blant teknologistudentene i Norge for 23. gang på rad. Vi har også gjort store sprang på listene både blant økonomistudenter og de som studerer IT.

Her finner du oss i Norge

Hovedkontoret vårt ligger i Stavanger, mens konsernfunksjonene er fordelt mellom Oslo og Stavanger. Her er våre kontorlokasjoner og adresser i Norge. 

*Alle fakta og tall er hentet fra vår siste årsrapport med mindre en annen kilde er oppgitt.