Skip to main content

Vi skaffer energi til 170 millioner mennesker. Hver dag. 

Kan et olje- og gasselskap være en del av en bærekraftig energiframtid? Vi arbeider aktivt for å redusere klimautslippene, fremme karbonprising og skape fordeler for samfunn i hele verden. Vi har et mål om å være den mest karboneffektive olje- og gassprodusenten i verden.

Børsmeldinger om tilbakekjøp av aksjer vil heretter bli publisert på Oslo Børs:

Nyheter

 • 17. september 2019

  Utgard gir gass

  Equinor og partnerne startet 16. september produksjonen fra gass- og kondensatfeltet Utgard, som ligger i både norsk og britisk del av Nordsjøen.

  17. september 2019
 • 17. september 2019

  Nytt gassfunn i Norskehavet

  Equinor og partnerne AkerBP og Wellesley Petroleum har funnet gass i letebrønnen Ørn sørvest for Marulk-feltet i Norskehavet.

  17. september 2019
 • 13. september 2019

  Situasjonen på Sture normalisert

  Brannen i maskinrommet på råoljetankeren «Dubai Harmony» som ligger ved Stureterminalen i Øygarden kommune er nå slukket.

  13. september 2019

Kan gass faktisk være bra for miljøet?

Hver dag frakter rørledninger på havets bunn enorme mengder gass til Tyskland, Belgia, Frankrike og Storbritannia. Men hva er miljøkonsekvensene av å eksportere så mye fossil energi til Europa?

Aktuelle temaer

Olje. Gass. Vind. Sol. Verden trenger alt sammen.

I Equinor, endrer vi oss raskere enn noen gang. Vi går fra å være et olje- og gasselskap, til å bli et bredt energiselskap. Målet vårt er å finne balansen mellom de ulike energiformene, slik at vi sikrer samfunnet energien den trenger på en så bærekraftig og ansvarsfull måte som mulig. 

Er dette Norges mest digitale arbeidsplass?

I løpet av de neste fem årene skal Maren og kollegene hennes bidra til å øke inntjeningen med over 15 milliarder kroner og redusere CO2-utslipp. Hvordan skal de klare det? 

Økt popularitet blant studentene

Photo from the Universum award

Equinor er kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren blant teknologistudentene i Norge for 23. gang på rad. Vi har også gjort store sprang på listene både blant økonomistudenter og de som studerer IT.

Her finner du oss i Norge

Hovedkontoret vårt ligger i Stavanger, mens konsernfunksjonene er fordelt mellom Oslo og Stavanger. Her er våre adresser i Norge. 

*Alle fakta og tall er hentet fra vår siste årsrapport med mindre en annen kilde er oppgitt.