"Gå til hovedinnhold"

Equinor presenterer års- og bærekraftsrapporter for 2019

I dag, 20. mars presenterer Equinor sin års- og bærekraftsrapport for 2019.

— Utbruddet av Corona-viruset og det kraftige fallet i oljepriser påvirker industrier og selskaper over hele verden og forventes å påvirke Equinor i lang tid. Vi er et robust selskap med en sterk balanse, og vi drar nå nytte av forbedringene de siste årene. Gjennom denne innsatsen er vi bedre forberedt på å håndtere ustabile markeder og uventede hendelser, sier konsernsjef Eldar Sætre.

I 2019 har Equinor demonstrert sterke operasjonelle kvaliteter og satt seks nye felt i produksjon, inkludert Johan Sverdrup. Kontantstrømmen fra drift før skatt endte på USD 21,8 milliarder. Equinor leverte et solid resultat med justert resultat på USD 13,5 milliarder1 og USD 4,93 milliarder etter skatt. For fullstendig informasjon, vennligst se lenkene nedenfor.

1 See section 5.2 in the 2019 Annual report and Form 20-F for non-GAAP measures.

Corona-nytt for leverandører: Leverandører og innleid personnel kan lese siste nytt om våre tiltak mot Corona-viruset på våre nettsider for leverandører, her: 

Equinor lanserer ambisjon om å redusere netto karbonintensitet med minst 50 % innen 2050 

  • Vårt nye klimaveikart

    Equinor har lansert et nytt klimaveikart for å sikre en konkurransedyktig og robust forretningsmodell for langsiktig verdiskapning i tråd med Paris-avtalen.

Nyheter

Norges nye gigantfelt, Johan Sverdrup, er offisielt åpent. Men hva med klimaet?

Statsminister Erna Solberg åpnet gigantfeltet Johan Sverdrup 7. januar. Nå feirer vi at feltet leverer energi til verden og skaper store verdier for det norske samfunnet og aksjonærene. Men hva sier vi til dem som mener at feltet aldri burde vært åpnet?

Vil Norge være et lykkeland også i 2050?

Hva er det som har gjort at Norge er kåret til verdens beste land å bo i en rekke ganger?

 

Nå må Norge og verden endre seg. Hva betyr det for hvordan fremtiden vil se ut? Hør podcasten med sjeføkonom Øystein Dørum i NHO og kommunikasjonsdirektør Reidar Gjærum i Equinor.

Dogger Bank: Et veiskille i Equinors havvindsatsninger

Verden trenger mer havvind for å oppnå globale klimamål. Nå skal vi bygge verdens største havvindpark, Dogger Bank, som vil produsere fornybar energi tilsvarende strømforbruket til hele 4,5 millioner britiske hjem. 

Aktuelle temaer

I den spanske høyden ligger nøkkelen til å forstå den norske havbunnen. Derfor reiste våre IT-eksperter dit.

Torgeir Haaland og Margaux Ledieu vil jobbe et sted der de  kan bidra til å utvikle løsninger på klimautfordringen. Det får de sjansen til å gjøre i Equinor, og derfor reiste de til Pyreneene.

Equinor attraktiv arbeidsgiver for IT-fagfolk

Universum_profs_2019.jpg
Maria Majella Rio Bergsvåg, Åshild Hanne Larsen, Magnus Rørvik Brandtzæg og Virginie Bachelet gleder seg over nok en gang å ha kapret førsteplass blant yrkesaktive ingeniører- og for å ha klatret mange plasser på listen over attraktive arbeidsgivere blant de som jobber innen IT.
(Foto: Line Slotnæs)

Equinor har nok en gang blitt kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren blant yrkesaktive ingeniører i Norge. Men det er IT som har gjort et kjempehopp i årets undersøkelse.


Equinor er kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren blant yrkesaktive ingeniører i Norge for 16. år på rad. I 2019 har vi også gjort et stort sprang blant de som jobber innen IT, og beholdt rangeringen blant yrkesaktive med økonomibakgrunn. Det er selskapet Universum som hvert år undersøker hvilke arbeidsgivere som er mest attraktive blant en gruppe yrkesaktive med høyere utdanning. Mer enn 10.000 yrkesaktive har svart på årets undersøkelse.

Her finner du oss i Norge

Hovedkontoret vårt ligger i Stavanger, mens konsernfunksjonene er fordelt mellom Oslo og Stavanger. Her er våre kontorlokasjoner og adresser i Norge. 

*Alle fakta og tall er hentet fra vår siste årsrapport med mindre en annen kilde er oppgitt.