Skip to main content

Vi skaffer energi til 170 millioner mennesker. Hver dag. 

Johan Sverdrup-feltet (bildet over) forsynes nå med elektrisk kraft fra land. Når produksjonen begynner neste år, vil det være et av de mest karbon-effektive feltene i verden. 

Olje- og energidepartementet har godkjent tredje fase i Troll-utviklingen.

Nyheter

Olje. Gass. Vind. Sol. Verden trenger alt sammen.

I Equinor, endrer vi oss raskere enn noen gang. Vi går fra å være et olje- og gasselskap, til å bli et bredt energiselskap. Målet vårt er å finne balansen mellom de ulike energiformene, slik at vi sikrer samfunnet energien den trenger på en så bærekraftig og ansvarsfull måte som mulig. 

Fortsatt på topp blant ingeniørene 

universum-2018.jpg
Foto: Erlend Flesjø

Equinor har nok en gang blitt kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren blant yrkesaktive ingeniører av selskapet Universum, etter at 10.000 deltakere svarte på årets undersøkelse. Det er 15. år på rad at vi ligger i tet i denne gruppen. 

Er dette den ukjente klimaløsningen?

Denne pipen i Oslo slipper ut CO2 tilsvarende 200.000 biler i året. Men gassen trenger ikke stige til værs og ødelegge klimaet. Den kan faktisk lagres 3000 meter ned i Nordsjøen.

Digitalisering forandrer livene våre

Selvkjørende biler, roboter og mer tilgjengelig teknologi. Digitalisering er ikke lenger noe som hører hjemme i «fremtiden». Mest sannsynlig blir flere av arbeidsoppgavene dine automatisert og erstattet av roboter.

Techstars Energy Accelerator

Akkurat nå er den første gruppen med 10 oppstartsselskaper i Techstars samlet på Fornebu for å fremskynde utviklingen av deres innovasjoner. Selskapene ble valgt ut blant hundrevis av søkere fra 38 land for å delta i Techstars Energy Accelerator. Les mer her.

Aktuelle temaer

  • Sustainability

    To be successful in the coming decades, we must be part of the response to the great challenges facing the world. Sustainability is at the heart of our operations and strategy.

  • Energy perspectives

    “Energy Perspectives” publiseres hvert år av et team med analytikere i Equinor. Se presentasjonen og last ned 2018-utgaven her.

Her finner du oss i Norge

Norsk sokkel utgjør ryggraden i vår virksomhet, og hovedkontoret vårt ligger i Stavanger. Konsernfunksjonene er fordelt mellom Oslo og Stavanger. Her er våre adresser i Norge. 

*Alle fakta og tall er hentet fra vår siste årsrapport med mindre en annen kilde er oppgitt.