"Gå til hovedinnhold"

Equinor annonserer ambisjon om å bli et klimanøytralt selskap innen 2050.

Equinor annonserer nå en ambisjon om å bli et klimanøytralt energiselskap innen 2050. Ambisjonen omfatter utslipp fra produksjon og forbruk av energi. Den setter en klar strategisk retning for langsiktig verdiskaping i tråd med Paris-avtalen.

Et grønt taktskifte

En podkast om klima og energi

Hva skal til for å lykkes med det grønne skiftet? Og hvilken rolle spiller egentlig Equinor i den grønne omstillingen? De neste tre lørdagene kan du høre Marius Holm fra Zero, årets ledestjerne Silje Skjelsvik og Henriette Undrum fra Equinor diskutere nettopp dette. Første episode kan du høre her. 

Energy Perspectives 2020

Verden kan nå klimamålene med en balansert økonomisk utvikling.

Hvordan skal Europa klare å innfri morgendagens krav til klima og energi?

Europa har som mål å forsyne sine bedrifter og borgere med bærekraftig, rimelig og sikker energi. Vi mener at våre energikilder og løsninger vil bidra til gjøre fremtidens Europa karbonnøytralt.

Langskip og Northern Lights:

Det blir kalt for det største klimaprosjektet i norsk industri.
Slik bidrar Equinor til det banebrytende samarbeidet.

Karbonfangst og -lagring skal bli en stor del av den norske klimaløsningen. Northern Lights-prosjektet til Equinor, Shell og Total inngår i satsningen som regjeringen kaller «Langskip». I mai 2020 besluttet vi å investere i lagring av CO₂ på norsk sokkel. Her kan du lese mer.

Gjennombrudd i digitalisering:

Arbeide offshore? Det finnes en app for det.

Våre ansatte blir med på den digitale revolusjonen i år når vi skalerer opp bruken av innovative og spennende digitale løsninger i hele Equinor. Nå jobber de mer produktivt og trygt, med bedre kommunikasjon og mindre klimautslipp. Velkommen til det digitale energiselskapet.

Vi feirer det første året med Johan Sverdrup. Og starten på en digital revolusjon.

Gigantfeltet Johan Sverdrup har vært i drift siden oktober 2019, og allerede produsert olje for mer en 50 milliarder kroner. Digitale teknologier ga over to milliarder kroner ekstra det første året.

Her finner du oss i Norge

Hovedkontoret vårt ligger i Stavanger, mens konsernfunksjonene er fordelt mellom Oslo og Stavanger. Her er våre kontorlokasjoner og adresser i Norge. 

*Alle fakta og tall er hentet fra vår siste årsrapport med mindre en annen kilde er oppgitt.