"Gå til hovedinnhold"

Equinor lanserer ambisjon om å redusere netto karbonintensitet med minst 50 % innen 2050 

6. februar, 2020

— I dag setter vi nye ambisjoner på kort, mellomlang og lang sikt for å redusere våre klimagassutslipp og utvikle selskapet i tråd med Paris-avtalen. Det er en god forretningsstrategi å sikre konkurranseevne og drive endring mot en lavkarbonframtid, basert på en sterk forpliktelse til verdiskaping for våre aksjonærer, sier Eldar Sætre, konsernsjef for Equinor.

 • Vårt nye klimaveikart

  Equinor har lansert et nytt klimaveikart for å sikre en konkurransedyktig og robust forretningsmodell for langsiktig verdiskapning i tråd med Paris-avtalen.

Nyheter

 • 18. februar 2020

  Eksklusive utbytte

  Fra og med 18. februar 2020 vil aksjene i Equinor bli handlet eksklusiv dividende på 0,26 USD.

  18. februar 2020
 • 11. februar 2020

  Økt produksjon fra Fram-feltet

  En ny gassmodul som nylig ble satt i drift på Troll C-plattformen vil framskynde og øke produksjonen fra Fram med betydelige og lønnsomme volumer.

  11. februar 2020

Vil du være med og forme energiframtiden?  

Norges nye gigantfelt, Johan Sverdrup, er offisielt åpent. Men hva med klimaet?

Statsminister Erna Solberg åpnet gigantfeltet Johan Sverdrup 7. januar. Nå feirer vi at feltet leverer energi til verden og skaper store verdier for det norske samfunnet og aksjonærene. Men hva sier vi til dem som mener at feltet aldri burde vært åpnet?

Vil Norge være et lykkeland også i 2050?

Hva er det som har gjort at Norge er kåret til verdens beste land å bo i en rekke ganger?

 

Nå må Norge og verden endre seg. Hva betyr det for hvordan fremtiden vil se ut? Hør podcasten med sjeføkonom Øystein Dørum i NHO og kommunikasjonsdirektør Reidar Gjærum i Equinor.

Dogger Bank: Et veiskille i Equinors havvindsatsninger

Verden trenger mer havvind for å oppnå globale klimamål. Nå skal vi bygge verdens største havvindpark, Dogger Bank, som vil produsere fornybar energi tilsvarende strømforbruket til hele 4,5 millioner britiske hjem. 

Aktuelle temaer

I den spanske høyden ligger nøkkelen til å forstå den norske havbunnen. Derfor reiste våre IT-eksperter dit.

Torgeir Haaland og Margaux Ledieu vil jobbe et sted der de  kan bidra til å utvikle løsninger på klimautfordringen. Det får de sjansen til å gjøre i Equinor, og derfor reiste de til Pyreneene.

Equinor attraktiv arbeidsgiver for IT-fagfolk

Universum_profs_2019.jpg
Maria Majella Rio Bergsvåg, Åshild Hanne Larsen, Magnus Rørvik Brandtzæg og Virginie Bachelet gleder seg over nok en gang å ha kapret førsteplass blant yrkesaktive ingeniører- og for å ha klatret mange plasser på listen over attraktive arbeidsgivere blant de som jobber innen IT.
(Foto: Line Slotnæs)

Equinor har nok en gang blitt kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren blant yrkesaktive ingeniører i Norge. Men det er IT som har gjort et kjempehopp i årets undersøkelse.


Equinor er kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren blant yrkesaktive ingeniører i Norge for 16. år på rad. I 2019 har vi også gjort et stort sprang blant de som jobber innen IT, og beholdt rangeringen blant yrkesaktive med økonomibakgrunn. Det er selskapet Universum som hvert år undersøker hvilke arbeidsgivere som er mest attraktive blant en gruppe yrkesaktive med høyere utdanning. Mer enn 10.000 yrkesaktive har svart på årets undersøkelse.

Her finner du oss i Norge

Hovedkontoret vårt ligger i Stavanger, mens konsernfunksjonene er fordelt mellom Oslo og Stavanger. Her er våre kontorlokasjoner og adresser i Norge. 

*Alle fakta og tall er hentet fra vår siste årsrapport med mindre en annen kilde er oppgitt.